Alumiinilista

Valmistamme myös perinteisiä alumiiniprofiileja ja -listoja. Alumiini on luja, kevyt, korroosiovapaa ja pitkäikäinen materiaali, jota on helppo työstää moniin eri käyttötarkoituksiin.

Vakioprofiilit

Vakioprofiilimme soveltuvat laajasti yleiskäyttöön erilaisiin projekteihin. Valikoimastamme löydät muun muassa suoja-, tuki-, kulma- ja kiinnityslistat moniin tarpeisiin.

Erikoisprofiilit

Ammatti- ja erityiskäyttöön suunniteltuja erikoisprofiilejamme käyttävät esimerkiksi LVI-asentajat ja autojen tuunaajat. Suunnittelupalvelumme täydentää kattavaa valikoimaamme.

Järjestelmäprofiilit

Mallistomme järjestelmäprofiilien toimivuuden takaa huolellinen suunnittelu. Muun muassa myymäläkalusteisiin ja runkoratkaisuihin sopivat profiilimme ovat omaa tuotantoamme.

Lasi- ja lasikuituprofiilit

Lasielementtien esillepanon ja liikuttamisen tulee olla helppoa ja turvallista. Kestävät profiilimme nopeuttavat asennusta ja luovat lasille monipuolisia käyttömahdollisuuksia.

Liitospalaprofiilit

Muun muassa kehikkoihin, telineisiin ja hyllyköihin käytettävät liitospalaprofiilimme toimivat paikassa kuin paikassa. Niitä käyttävätkin niin puusepät kuin autojen varustelijat.