Best Glass Oy är expert på att tillverka isolerglas


BestGlass Oy tillverkar isolerglas - produktionen finns i Nivala. Glasfabriken som byggts är unik i Finland. Produktionen är nästan helt automatiserad, och dessutom används som mellanlist mellan isolerglasen så kallade Super Spacer® som har ett bra värmevärde.

BestGlass erbjuder för dörr-, fönster- och husfabriker både väldigt kvalitativ betjäning samt kvalitativa och tekniskt överlägsna produkter. En långt automatiserad produktionslinje med den nyaste teknologin säkrar hög kvalitet i produktionen. Dessutom har vi 20 års erfarenhet av att tillverka isolerglas.

Best Glass eristyslasi

Isolerglas

Världens bästa isolerglas.

Best Glass turvalasit

Säkerhetsglas

Härdat och laminerat säkerhetsglas.

Super Spacer® -välilista

Mellanlisten Super Spacer®

System med metallfri mellanlist i skumplast.

Best Glass Komposiittilista

Kompositlist

Polypropen överdragen med rostfritt stål.

Best Glass Oy är bäst i branschen

Best Glass är en av världens modernaste fabriker för isolerglas.

Best Glass har moderna produktionslinjer

Best Glass använder mellanlisten Super Spacer vid tillverkning av isolerglas. Den metallfria mellanlisten av polymerskum med varm kant representerar den nyaste teknologin och är betydligt bättre än traditionella mellanlister. Isolerglaselement med mellanlisten Super Spacer har marknadens bästa U-värde, och därmed har fönster- och dörrtillverkare lättare att möta de allt strängare energibestämmelserna.

Vipuvoimaa EU:lta

Hankkeen nimi: Uusi karkaisu-uuni Nivalaan

Hankkeen toteutusaika: 1.12.2021 – 31.12.2022

Kehitämme Best Glass Oy:n toimintaa Suomen rakennerahasto-ohjelman ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen avulla. Hankkeen tavoitteena on lisätä karkaisukapasiteettiä investoimalla uuteen moderniin karkaisu-uuniin.

Hankkeeseen kuuluu uusi karkaisu-uuni ja kaksi hiontalinjaa.

Rahoituksen lähteenä on Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR).